Alla våra avståndsmätare, klockor, svinganalysatorer och tillbehör

Med vårt urval av klockor, telemetrar och svinganalysatorer kan du noggrant mäta den sträcka som ska tillryggaläggas, den sträcka som tillryggalagts och divers hinder på banan. Gör från och med nu inte misstaget att besöka clubs på green! Hitta våra produkter och deras tillbehör till de lägsta priserna från de största varumärkena.

Varför köpa en avståndsmätare eller golfklocka?

De är golfspelarens bästa allierade och gör det möjligt för dig att i förvägcision mäta avståndet som du befinner dig på i förhållande till flaggan eller mitten av green. Golfavståndsmätaren, även känd som laseravståndsmätare eller golfkikare, är mycket användbar för att bestämma valet av klubba baserat på var bollen är placerad.

Genom att utrusta dig med en klocka GPS eller en avståndsmätare tar du bort en viktig osäkerhetsfaktor från spelet: avståndet. Detta enkla faktum kommer att hjälpa dig att välja rätt klubba och ge dig större förtroende för din sving.strongSist men inte minst sparar dessa verktyg tidpå banan och gör ditt spel mycket bekvämare.

På Espace Golf hittar du vårt urval av golfmätare, klockor GPS , svinganalysatorer och deras tillbehör till låga priser.