Golfprodukter för barn och junior: golfskor, golfkläder, clubs golf

Hitta alla golfprodukter för barn och juniorer här: golfkit, clubs golf, kläder, skor och accessoarer!

Vilken golfutrustning ska jag välja till mitt barn?

Barnets ålder och längd:

Barn mellan 3 och 5 år (eller kortare än 1,10 m): Välj clubsjunior , som är speciellt framtagen för denna åldersgrupp.

Barn mellan 6 och 8 år (eller från 1,10 m till 1,25 m): Välj clubs i en längd som passar denna ålders- och längdgrupp.

Barn 9-12 år (eller 1,25 m till 1,50 m): I detta skede kan utrustningen variera beroende på barnets färdigheter. Det finns dock alltid specifika set för denna åldersgrupp.

Tonåringar (eller över 1,50 m): Vissa tonåringar kan börja använda clubs för vuxna, men med mer flexibla skaft.

Typ av Clubs: Nybörjare behöver inte en komplett set. En driver, en järnklubba, en wedge och en putter kan vara tillräckligt för att börja med.

Flexibla skaft: Barn behöver flexibla skaft för att kompensera för sin minskade styrka. clubs junior har i allmänhet grafitskaft för att ge den nödvändiga flexibiliteten.

Vikt: Se till att clubs inte är för tung för ditt barn. clubs som är för tunga kan påverka svängens mekanik och potentiellt orsaka skador.

Grepp: Greppen på clubs för barn är mindre för att passa deras händer. Se till att de är bekväma för ditt barn.

Golfboll: För barn kan mjuka bollar med låg kompression vara att föredra, eftersom de är lättare att träffa.

Skor: Golfskor med rätt spikar är viktiga för att förhindra att man halkar och för att säkerställa en bra hållning under svingen.

Tillbehör: Tänk påautres utrustning som handskar anpassade till barnets storlek, tees, en hatt för solskydd och ett paraply i händelse av regn.

Golfbag: Välj enlättviktsbag som ditt barn enkelt kan bära, särskilt om han eller hon går på banan.

Skyddsutrustning: Speciellt för yngre barn bör du överväga skyddsglasögon för att undvika risken för olyckor med vilsekomna bollar.

Här hittar du all golfutrustning du behöver för att göra ditt spel perfekt.

Oavsett om du letar efter ett komplett golfkit, ett enda järn, lämpliga kläder, bekväma skor ellertillbehör, har du kommit till rätt ställe. Upptäck ett urval av toppmärken till exceptionella priser: U.S KIDS GOLF BOSTON GOLF , BOSTON JUNIOR, COBRA, PUMA, Adidas och många fler påautres. Oavsett om du är en professionell golfare eller bara spelar för skojs skull, ta reda på vad vi har att erbjuda dig när det gäller golfutrustning nedan.

Golfutrustning.

Espace Golf har ett brett utbud av golfkit för spelare på alla nivåer. Glöm inte att ta hänsyn till din spelnivå och din stil för att välja den bästa utrustningen för dig. Alla våra råd om hur du väljer ditt kit finns på vår sida om golfkit.

Enskilda järnklubbor.

Om du letar efter ett specifikt järn att lägga till i din bag, är Espace Golf rätt ställe att gå till. BOSTON JUNIOR , U.S KIDS GOLF, MKIDS, du kommer att hitta ett järn som passar dina behov. Ta en titt på våra råd för att förstå de specifika egenskaperna hos varje järn och välj det som bäst passar din sving. Mer information finns på den särskilda sidan.

Kläder.

Komfort och stil är viktigt på green. Ta del av vårt urval av golfkläder: polosbyxor, dunjackor och mycket mer. Med varumärken som ADIDAS, NIKE och PUMA, kommer du att vara både gant och bekväm för att slå dina bästa slag. För mer information om hur du väljer dina golfkläder, besök vår dedikerade sida.

Skor.

Espace Golf erbjuder ett brett utbud av golfskor för flickor och pojkar. Oavsett om du behöver vattentäta skor för vått väder eller lätta skor för sommaren så har vi det du behöver. Med eller utan broddar, hitta skon som passar dina fötter och din spelstil på vår sida om golfskor.

Tillbehör.

Försumma inte detaljerna! Upptäck vårt utbud av accessoarer, huvudbonader, bälten och glasögon. Kolla in vår dedikerade sida och upptäck alla våra golftillbehör för att göra din outfit perfekt.

Billig golfutrustning

Vi är fast beslutna att erbjuda dig kvalitetsprodukter till oslagbara priser. Dra nytta av våra exceptionella erbjudanden och regelbundna kampanjer för att utrusta din golfbag utan att spräcka din budget!

Eftersom en passion för golf inte ska vara en lyx är vi stolta över att kunna erbjuda dig ett prisvärt alternativ utan att göra avkall på kvaliteten. Utforska vår webbplats, hitta de bästa erbjudandena och njut av att spela golf med kvalitetsutrustning till ett rabatterat pris.

Eftersom en passion för golf inte ska vara en lyx är vi stolta över att kunna erbjuda dig ett prisvärt alternativ utan att göra avkall på kvaliteten. Utforska vår webbplats, hitta de bästa erbjudandena och njut av att spela golf med kvalitetsutrustning till ett rabatterat pris!