Om oss?

Välkommen till Espace Golf, webbplatsen dedikerad till golfentusiaster. Som medlem i den stora Spacefoot-familjen, en pionjär inom sport-e-handel, började vår resa med en passion för golfsporten.

Espace Golf äventyret startade i juni 2021 med skapandet av webbplatsen! Vi är stolta över att sälja över 200 varumärken som är ledande inom sina områden, såsom adidas, Boston Golf, WellPutt, Volvik, Skechers, Under Armour, JuCad, Longridge, MGI, Callaway, Fast Fold, Beaver Golf... Dessutom ansluter sig ständigt nya varumärken till oss varje månad: hos oss hittar du alltid det du letar efter! Vi vill erbjuda våra tusentals kunder maximalt utbud med den bästa online-upplevelsen. Så varje golfare, från nybörjare till den mest erfarna, hittar sin lycka på vår webbplats.

Vårt lager, strategiskt placerat i Montlouis-sur-Loire (37), spelar en central roll i våra aktiviteter och rymmer över 500 000 produkter från mer än 5 000 välkända varumärken. Våra kontor ligger i Levallois-Perret där ett dedikerat expertteam arbetar för att ständigt förbättra din upplevelse av online shopping.

Framtiden för Espace Golf ser ljus ut, vi planerar en internationell expansion som kommer att beröra över 20 länder runt om i världen. Vårt mål är enkelt, att erbjuda dig ett oslagbart urval av utrustning och produkter för golfspel.

Hos Espace Golf, är våra värderingar lika viktiga som allt annat. Vi drivs av ett mål, inte bara för oss själva, men även för våra kunder. Vi tror på teamkänsla för att erbjuda dig bästa möjliga service. Vår framgång bara stärker vårt engagemang för ständig innovation och att utmana gränserna för e-handeln, alltid strävande efter att erbjuda en oslagbar köpupplevelse.

Vår uppdrag är tydligt: att ge dig den ultimata utrustningen för att maximera din prestation på golfbanan, samtidigt som du sparar tid och resurser. Oavsett om du söker en ny golfklubba, ett par bekväma skor, ett elegant set eller kanske en golfvagn, har vi allt du behöver för att leva ut din passion för golfen!

Vi ses snart på Espace Golf!