Alla golfbollar, tees och tillbehör

Valet av bollar är viktigt. Golfbollar 2 lager, 3 lager, 4 lager eller 5 lager ? Återvunnen eller ny ? Slutligen, vilken tee ska man välja? Espace Golf har ett brett utbud av modeller från de ledande varumärkena.

Hur väljer man en golfboll?

Det är svårt för nybörjare att hitta rätt golfboll, särskilt med tanke på de många olika modeller som finns på marknaden. Det finns något som passar alla smaker och budgetar (priset på en golfboll varierar från 1€ till 5€). Dessutom består bollar av flera lager som påverkar ditt spel: kontroll av banan, av avståndet och av bollens effekter.

Eftersom bollstorlek och vikt är standardiserade behöver du bara oroa dig för ett kriterium: rätt kompromiss mellan avstånd, backspin och känsla. Om du är nybörjare rekommenderar vi 2-lagers golfbollar, som är mer ekonomiska och ger dig början till en känsla. För mer erfarna spelare rekommenderar vi en 2/3-lagersboll. Slutligen, för spelare med ett handicap på mindre än 10, rekommenderar vi 3/4/5-lagers golfbollar, som är bättre när det gäller kompression, känsla och djupkontroll.

Det finns också återvunna eller begagnade golfbollar, som kan användas för vänskapligt spel. Dessa bollar återvinns från banan för att ge dem ett andra liv. Dessa bollar är av lägre kvalitet än nya, så de är billigare, vilket är anledningen till att stora bollkonsumenter föredrar att spela med billiga bollar.

På Espace Golf hittar du vårt utbud av nya och återvunna golfbollar, tees , samt alla tillbehör för att anpassa och underhålla dem.