Alla våra golfvagnar: manuella vagnar, elektriska vagnar och tillbehör

Ta ut port ur bagen med vårt urval av golfvagnar: manuella, elektriska, hopfällbara, justerbara, med 2 eller 3 hjul, och i den färg du väljer. Hitta vårt urval av golfvagnar, samt deras tillbehör, från ett brett urval av modeller och märken.

Idag erbjuder tillverkarna av golfvagnar ett brett urval av modeller, eftersom det finns så många faktorer att ta hänsyn till när man köper en: storlek på väskan, typ av bana, mått, etc... Golfvagnen är ett oumbärligt tillbehör för både amatörer och erfarna golfare, den avlastar port och erbjuderautres fördelar. När du väljer en golfvagn är det viktigt att ta hänsyn till vissa kriterier.

Hur väljer man en golfvagn?

Först och främst premier bör du vara uppmärksam på vagnens stabilitet. Varje bana är annorlunda på grund av terrängens beskaffenhet. Det är därför vagnen måste vara stabil på alla typer av banor. Espace Golf rekommenderar trehjuliga vagnar, som är de mest stabila.

För det andra är golfvagnens förvaringskapacitet avgörande, eftersom den är korrelerad med kapaciteten i ditt bagageutrymme. Välj en modell som är lätt att fälla ihop för att spara tid och utrymme. Nuförtiden är alla vagnar mer eller mindre kompakta.

manövrerbarheten hos din vagn är det tredje viktiga kriteriet. En vagn som är lätt att flytta över alla typer av terräng kommer att spara tid och göra dig bekvämare. Vi rekommenderar trehjuliga vagnar, som är de mest stabila och lättast att hantera (skjuta eller dra). Alla våra vagnar är utrustade med en broms som låser hjulen i backar.

Slutligen, det sista kriteriet är budgeten. Den genomsnittliga budgeten för en manuell vagn är 200€, den för en manuell vagn 1000€. På Espace Golf erbjuder vi också vagnar till låga priser.

Du hittar vår 2022 katalog med golfvagnar på Espace Golf.