Alla golfskor för män och kvinnor

Skorna är nödvändiga för både manliga och kvinnliga golfare och ger stabilitet och komfort under sommar och vinter, med eller utan broddar. Du hittar också våra skovårdsprodukter, tillbehör och skopåsar för att hålla bilen ren.

Hur väljer man ett par bra golfskor?

För att välja det bästa paret skor måste du ta hänsyn till tre kriterier: vattentäthet, komfort och markgrepp. Med dessa egenskaper kommer ditt par att klara alla typer av terräng och väder.

På vintern, och även på morgnarna på sommaren, kan dagg eller regn göra banan blöt. Därför är det viktigt att välja vattentäta skor för att hålla fötterna torra. Det finns sommarskor i canvas som är vattenavvisande, men inte vattenavvisande!

När du spelar golf bör hela din outfit vara maximerad för din spelkomfort, särskilt ditt par skor. Om de inte passar dina fötter ordentligt kommer du att tappa koncentrationen och inte kunna prestera. Det är också viktigt att du är bekväm i dina sparkar, eftersom den genomsnittliga spelaren går ca 10 km på banan. Om du inte är det kommer du att lida.

Slutligen kräver en effektiv sving ett bra grepp om marken. Grepp är viktigt och kan variera mellan sommar och vinter, vilket är anledningen till att ett par skor med spikar eller dubbar är ett strategiskt val crucial.

På Espace Golf hittar du alla par golfskor för män och kvinnor, för alla budgetar, alla användningsområden och alla stilar!

Vilka är de olika typerna av skor?

Det är en rättvis princip: varje säsong har sitt eget par skor Faktum är att varumärkena erbjuder olika modeller av skor: för vinter, för sommar och blandade skor. Dina skor måste vara anpassade till terrängen: vinterskor med dubbar och sommarskor utan dubbar, så kallade prickiga skor. Blandade skor har dubbar och spikar på sulan. På sommaren kan du ta bort dubbarna med en dubbnyckel.

Det finns också olika typer av material. På Espace Golf hittar du billiga golfskor i läder eller canvas.

Canvasskor ger kontinuerlig ventilation för dina fötter, vilket gör dem andningsbara. Dessutom är materialet vattenavvisande, så dina fötter håller sig torra under en längre tid. Läderskor kräver mycket mer underhåll. Varumärkena använder allt oftare värmebindning för att tillverka skor, så använd inte polerfett, för då får du mögel mellan lädret och sulan. Istället rekommenderar vi att du använder en fuktig trasa för att rengöra lädret.

På Espace Golf hittar du alla våra produkter för att underhålla och bevara dina golfskor året runt.