Alla våra golfkläder för män och kvinnor

Hur väljer man sina kläder samtidigt som man respekterar etiketten och ser bra ut? Espace Golf har svaret och erbjuder dig de bästa golfmärkena för män och kvinnor, samt de tillbehör som är nödvändiga för en golfspelares outfit!

Durant Under lång tid innebar golfspelande att man följde vissa seder och bruk (etiketten). Golfvärlden har dock blivit mer avslappnad, och golfkläderna är nu inriktade på komfort så att du kan svinga fritt, men också på stil beroende på säsong och individuell smak.

Kläder för alla: män, kvinnor och barn!

Espace Golf har valt ut ett brett sortiment av kläder för att matcha budget och stil för varje golfare. Valfrihet är en av våra största tillgångar, eftersom vi har valt många märken så att du kan dra nytta av ett mycket brett utbud. Kvinnor, män och barn kommer snabbt och enkelt att hitta sina framtida golfkläder anpassade till varje säsong.

Elegans är inte längre premier kriteriet för golfare, och varumärkena har förstått detta och beslutat att kombinera estetik och teknik i sina produkter.

När det gäller golfkläder för kvinnor är dessa mer genomarbetade när det gäller snitt och färger. Under några år har varumärken arbetat med mycket mer originella produkter i linje med modetrender, utan att försumma den tekniska aspekten och spelarnas komfort på banan. Herr- och barnkläder gör sin debut i modevärlden. Kolla in de mest ikoniska modemärkena på golfplaneten, inklusive Cross, FootJoy, Puma Golf och Nike, Adidas och Jott.

Hur väljer du dina kläder året runt?

Att spela golf på sommaren och vintern är helt olika. Medan en lätt outfit utan rädsla för dåligt väder är lämplig under sommarsäsongen, är det en helt annan sak under vintersäsongen. Lyckligtvis har olika varumärken tagit fram kläder som skyddar dig mot vind, regn, kyla eller till och med allt på en gång.

Först och främst väljer man golfkläder efter årstiden. Oavsett om vädret är torrt eller blött bör du alltid välja kläder som andas. Espace Golf rekommenderar syntet- eller naturfiberkläder, eftersom bomullstoppar är mycket absorberande och torkar långsamt. Om du svettas på sommaren eller blir blöt på vintern förblir plagget faktiskt fuktigt längre än syntetfibrer, ull, tencel, lyocell, etc.... Denna obehagliga känsla av väta kan snabbt förvandlas till en känsla av kyla.

Golfkläder måste också vara vattentäta eftersom de måste hålla dig torr under hela banan och i alla väder. Espace Golf har valt ut vattentäta eller vattenavvisande kläder för dig, med Gore-Tex-teknik eller vattentäta och andningsbara membran.

Slutligen måste dina kläder vara vindskyddade. I allmänhet är vindtäta jackor vattenavvisande.

Din golfoutfit kan kompletteras med divers accessoarer som regnhandskar, vinterhandskar, vantar, mössor, kepsar, bobs eller bobs.