Polotröja för kvinnor Puma Mattr Essex

Polotröja för kvinnor Puma Mattr Essex

Börjar på: 795,78 kr

640,91 kr

-19%
Gör ett stilsäkert statement med Puma Mattr Essex polotröja för damer, perfekt för en lyckad golfdag. Kolla in den nu!

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 795,78 kr

640,91 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Polotröja för kvinnor Puma Mattr Essex

Puma Mattr Essex polotröja för damer är ett måste för alla golfare med passion för mode. Denna polo är designad av det kända märket Puma och kombinerar stil och prestanda perfekt för att följa med dig på golfbanan.

Den feminina, eleganta skärningen framhäver din figur samtidigt som den ger dig gott om rörelsefrihet för dina svingar. Det andningsaktiva léger -tyget håller dig sval och torr även under de hetaste dagarna.

Den broderade logotypen Puma på bröstet ger en modern och dynamisk touch till denna klassiska polo. Kontrastdetaljer på axlarna och kragen ger en subtil färgklick som säkert kommer att sticka ut på green.

Puma Mattr Essex -polotröjan för damer är speciellt framtagen för golf och har fukttransporterande dryCELL-teknik som håller dig behagligt torr under hela spelet. Dessutom ger stretchtyget dig massor av rörelsefrihet för dina mest intensiva svingar.

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren golfare kommer Puma Mattr Essex polotröja för damer att vara din allierade på banan. Dess eleganta design och prestanda gör den till ett perfekt val för alla tillfällen, från en match med vänner till en professionell turnering.

Polotröjan finns i flera storlekar och anpassar sig till alla kroppsformer för att ge dig en perfekt passform. Så vänta inte längre, lägg till Puma Mattr Essex polotröja för damer till din golfgarderob nu och visa tous din stil på banan.

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 625892-02
Färg rosa
Färg Rose
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1