Ärmlös polotröja med tartanmönster för damer Puma

Ärmlös polotröja med tartanmönster för damer Puma

Börjar på: 734,56 kr

592,43 kr

-19%
Sätt din stil på green med den ärmlösa Puma tartan polotröjan för damer, perfekt för golf.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 734,56 kr

592,43 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Ärmlös polotröja med tartanmönster för damer Puma

Upptäck denna ärmlösa polotröja med tartantryck för damer från det kända märket Puma, speciellt designad för golfentusiaster. Med sin eleganta, moderna design kombinerar denna polo perfekt stil och prestanda för att ta dig ut på greenerna.

Den ärmlösa polotröjan är ett perfekt val för soliga dagar på golfbanan. Tack vare det andningsaktiva tyget léger har den optimal komfort hela dagen. Den smala passformen framhäver dessutom din silhuett och ger dig gott om rörelsefrihet för en perfekt sving.

Tartantrycket ger en touch av fantasi till denna polo, samtidigt som den är sober och elegant. Den finns i en rad olika färger så att du kan hitta den som passar din stil bäst. Oavsett om du föredrar starka eller dämpade färger finns det något för alla på tous.

Som ett varumärke specialiserat på sport har Puma valt kvalitetsmaterial för att säkerställa hållbarhet och styrka. Denna polo har också DryCell-teknik, som transporterar bort fukt för att hålla dig torr och sval även under de hetaste dagarna.

Men denna polotröja är inte bara för golfare, den kan också bäras för alla dina sportaktiviteter utomhus. Oavsett om det är en omgång tennis, ett pass på jogging eller bara en promenad på landsbygden, kommer den att vara din perfekta partner.

Så vänta inte längre med att lägga till denna vackra ärmlösa polotröja med tartantryck till din sportgarderob. Med Puma kan du vara säker på att få en kvalitetsprodukt som kombinerar stil och prestanda för att följa dig i alla dina sportaktiviteter. Beställ den nu och gör dig redo att glänsa på green!

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 623919-02
Färg blå
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1