Rutig kjol för kvinnor Puma Blake

Rutig kjol för kvinnor Puma Blake

Börjar på: 918,21 kr

737,75 kr

-20%
Den rutiga kjolen Puma Blake, ett måste för golfare som ligger i framkant när det gäller mode. Bekväm, elegant och sportig.

Från samma modell :

Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 918,21 kr

737,75 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Rutig kjol för kvinnor Puma Blake

Damkjolen med rutmönster Puma Blake är ett måste för alla golfare som vill ha en snygg och sportig look på green. Med sin tidlösa rutiga design och välkända varumärke Puma är denna kjol det perfekta valet för kvinnor som vill kombinera stil och prestanda på golfbanan.

Varumärket Puma är synonymt med spetskompetens inom sportvärlden och den rutiga damkjolen Puma Blake är inget undantag. Kjolen är tillverkad av högkvalitativa material och erbjuder exceptionell komfort och hållbarhet för att följa med dig under dina mest intensiva golfrundor.

Det rutiga mönstret ger kjolen en sofistikerad touch och gör den perfekt för golfare som vill sticka ut från mängden på green. Den smickrande designen framhäver din silhuett och ger dig en elegant, feminin look samtidigt som du får optimal rörelsefrihet för dina svingar.

Den rutiga kjolen för damer Puma Blake har också DryCELL-teknik från Puma, som transporterar bort fukt och håller dig torr även under de varmaste dagarna. Så att du kan koncentrera dig på ditt spel med fullständig sinnesro.

Oavsett om du är en erfaren golfare eller nybörjare är den här kjolen ett perfekt val för alla tillfällen på golfbanan. Den mångsidiga stilen gör att du kan bära den för en golfrunda med vännerna eller för en officiell tävling.

Kort sagt, den rutiga kjolen för damer Puma Blake är ett måste för alla golfare med passion för mode och prestanda. Så vänta inte längre och lägg till detta fantastiska plagg i din golfgarderob nu!

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 623882-02
Färg blå
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1