Set med högerhänta järn Cobra King Tec 2023 [Storlek  5-PW]

Set med högerhänta järn Cobra King Tec 2023 [Storlek  5-PW]

14 189,30 kr

13 974,56 kr

Slut i lager

Beskrivning

Set med högerhänta järn Cobra King Tec 2023

KING TOUR-järnklubborna har en bakre kavitetsdesign för ett exakt slag med en extra touch av förlåtelse och en TPU-insats för en mjuk, responsiv känsla vid varje slag.

FÖRBÄTTRAD FORM
Formen på TOUR-järnklubborna är progressivt mer kompakt än KING Forged TEC-modellen, med en tunnare topplinje och minskad offset. Den uppdaterade Tour-formen har också en något kortare bladlängd än tidigare KING Tour MIM-järn för att ge bättre kontroll och manövrerbarhet.

SMIDDA I 5 STEG
Medan traditionella järn använder en smidesprocess i fyra steg, lägger KING till ett femte steg för att ge den exceptionellt mjuka känsla som toppspelare efterfrågar. Varje järn tillverkas och smids i 5 steg från 1025 kolstål för ett mer enhetligt structure korn och exakt formning.

CNC-FRÄSTA UNDERSKÄRNINGAR FÖR BÄTTRE STABILITET
En nyckel till TOUR-järnens förbättrade förlåtelse är de CNC-frästa underskärningarna på baksidan av varje järn, som gör att vikten kan flyttas för att sänka tyngdpunkten för bättre startförhållanden och mer stabilitet vid off-center-slag.

TPU INSERTS FOR BETTER FEEL
De CNC-frästa hålrummen är fyllda med TPU-material och toppade med en formgjuten aluminiummedaljong, som dämpar vibrationer för ett behagligare ljud och känsla vid nedslaget.

Mer information

Varumärke Cobra
Tillverkarens SKU 915488-02
Färg silver/grå
Färg Silver
Storlek Storlek 5-PW - Franska storlekar som standard
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen