Högerhänt kil Cobra King Versatile 48° [Storlek 48]

Högerhänt kil Cobra King Versatile 48° [Storlek 48]
1 788,78 kr

Slut i lager

Beskrivning

Högerhänt kil Cobra King Versatile 48°

Clubs Puma King Cobra Sb Wedge Silver Mångsidig Rh

King Cobra wedge har den nostalgiska look från King Cobra, en påminnelse om varumärkets rika historia och utveckling. Wedgen har en Snakebite groove-design (i både traditionella och full-face groove-längder) som har utformats för att maximera spinn och ge mer BITE på greenerna.

40% skarpare spår:

  • Snakebite groove-design använder en omdesignad skärmetod som byter verktyg oftare för att dra åt groove-toleranserna, maximera groove-volymen och skapa de skarpaste, mest exakta grooves som är möjliga. Denna design resulterar i spår som är 11% djupare och spårkanter som är 40% mer nets för att ge bollen maximal spinn.

Mångsidig:

  • Häl- och tåavlastning ger mångsidigheten att spela med öppet ansikte, medan en central skåra håller framkanten närmare marken utan att ge effektiv studs.

Grind Widelow:

  • En bred sula med låg studs fungerar utmärkt i mjuka bunkrar och medium rough, eftersom den hindrar framkanten från att gräva ner sig.

Klassisk slipning:

  • En medelbred sula med hög studs och avlastning för trailing edge fungerar bra för neutrala till brantare svingar och en mängd olika banförhållanden. Med minimal häl- och tåavlastning är den här sulan bäst lämpad för fulla svingar och längre slag.

Mer information

Varumärke Cobra
Tillverkarens SKU 914481-03
Färg silver/svart matt
Färg Silver
Storlek 48 - Franska storlekar som standard
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)