Väska för golfvagn Cobra

Väska för golfvagn Cobra

1 897,63 kr

1 562,91 kr

-18%
Upptäck Cobra golf trolley bag, designad av det välkända varumärket Cobra för en exceptionell golfupplevelse. Välj kvalitet.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Väska för golfvagn Cobra

Cobra golf trolley bag är ett viktigt tillbehör för alla ivriga golfare. Den tillverkas av det kända varumärket Cobra och kombinerar elegans, funktionalitet och hållbarhet för att följa med dig på tous.

Med sin intelligenta design och högkvalitativa material är denna trolleybag utformad för att göra ditt spel enklare och ge dig bästa möjliga golfupplevelse. Den ergonomiska designen ger en balanserad viktfördelning, vilket gör den lätt att bära och manövrera på banan.

Golfvagnsbagen Cobra är speciellt utformad för att tillgodose behoven hos golfare på alla nivåer tous. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren golfare ger denna väska perfekt organisation för tous dina clubs, bollar, tees och autres viktiga golftillbehör. Så att du kan koncentrera dig helt på ditt spel utan att behöva oroa dig för att organisera din utrustning.

Med sina många funktionella fickor gör denna bag det enkelt att förvara värdesaker, telefon, plånbok och personliga tillhörigheter. Det finns också specialfickor för dina drycker och vattenflaskor, så att du kan hålla dig hydrerad under hela rundan.

Golfvagnsbagen Cobra är också fullpackad med praktiska funktioner som gör livet enklare på banan. Den integrerade paraplyhållaren håller dig torr under regniga dagar, medan handdukshållaren och hållaren pågant håller dessa tillbehör nära till hands.

Denna trolleyväska är tillverkad av högkvalitativa material och är både léger och hållbar för långvarig användning. De vadderade, justerbara axelremmarna ger optimal komfort när du är ute och rör dig på banan. Dessutom ger den robusta basen och de kraftiga hjulen dig extra stabilitet och hållbarhet.

Slutligen finns Cobra golf trolley bag i en mängd olika snygga färger för att passa tous smak. Oavsett om du föredrar klassiskt svart eller djärvare färger kommer du säkert att hitta rätt bag för dig.

Kort sagt, Cobra golf trolley bag är ett måste för tous golfare. Med sin överlägsna kvalitet, praktiska funktion och snygga design är den det perfekta valet för att bära din golfutrustning runt banan. Låt inget stoppa dig och spela med självförtroende med Cobra golf trolley bag.

Mer information

Varumärke Cobra
Tillverkarens SKU 909631-01
Färg svart
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1