Golfväska Puma Cobra Rolling Travel

Golfväska Puma Cobra Rolling Travel

1 897,63 kr

1 507,32 kr

-21%
Golfbagen Puma Cobra Rolling Travel, designad av Puma, är idealisk för golfentusiaster som är på resande fot.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Golfväska Puma Cobra Rolling Travel

Puma Cobra Rolling Travel golfbag är ett viktigt tillbehör för alla golfentusiaster. Med det välkända varumärket Puma kan du vara säker på att denna väska håller hög kvalitet och stil.

Den här bagen är utformad speciellt för resande golfare och har hjul för enkel och bekväm transport. Du behöver inte bära din tunga bag runt banan - Puma Cobra Rolling Travel låter dig enkelt rulla den till nästa hål.

Den här golfbagen är tillverkad av högkvalitativa material och är mycket slitstark för att klara resans påfrestningar. De vadderade handtagen och den justerbara axelremmen ger optimal komfort under transport. Dessutom har den flera fickor för förvaring av bollar, tees, handskar och autres tillbehör som behövs för din golfrunda.

Den eleganta, moderna designen på Puma Cobra Rolling Travel gör den till en golfbag som inte går obemärkt förbi på banan. Den finns i en rad olika färger och passar tous stilar och preferenser.

Oavsett om du är en erfaren golfare eller nybörjare är denna Puma golfbag perfekt för att bära din utrustning när du är på språng. Dess vikt léger och praktiska egenskaper gör den till ett perfekt val för golfare på alla nivåer tous.

Kort sagt, Puma Cobra Rolling Travel golfbag erbjuder den perfekta kombinationen av stil, hållbarhet och bekvämlighet för golfare som älskar att resa. Så gå vidare och lägg till den här golfbagen i din samling idag. Du kommer inte att bli besviken!

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 909631-01
Färg svart
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen