Strumpor Puma x PTC Crew [Storlek 43/46]

Strumpor Puma x PTC Crew [Storlek 43/46]
183,65 kr
Förbättra ditt golfspel med Puma x PTC Crew strumpor, speciellt utformade för krävande golfare av det legendariska sportmärket Puma.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras på 24 timmar

Beskrivning

Strumpor Puma x PTC Crew

Upptäck de nya strumporna Puma x PTC Crew, speciellt framtagna för krävande golfare! Dessa strumpor är den perfekta kombinationen av stil och prestanda för att ta dig ut på greenerna.

Varumärket Puma, känt för sin expertis inom sportområdet, har samarbetat med Professional Golfers' Association (PGA) för att skapa dessa strumpor av högsta kvalitet. Du kommer att dra nytta av båda varumärkenas expertis och innovation för att förbättra din prestation på banan.

Puma x PTC Crew strumpor är tillverkade av högkvalitativa material för optimal komfort. De är tillverkade av en blandning av bomull, nylon och elastan, för anmärkningsvärd mjukhet och elasticitet. Tack vare denna sammansättning formar sig strumporna perfekt efter din fot för perfekt stöd under hela spelet.

Men det är inte allt: dessa strumpor har också utformats för att förbättra din prestation på planen. De har DryCELL-teknik från Puma, som transporterar bort svett för att hålla dig torr och sval även i varmt väder. Så att du kan fokusera på ditt spel utan att störas av fukt.

Dessutom har Puma x PTC Crew strumpor förstärkningar i fotvalv och häl för extra stöd och stabilitet. De har också strategiskt placerade ventilationszoner för att förbättra luftcirkulationen och förhindra skav.

Strumporna finns i flera olika storlekar och passar alla skostorlekar för perfekt passform. Den snygga designen med Puma och PGA-logotypen ger din golfklädsel en touch av stil. Oavsett om du är amatör eller proffs kommer dessa strumpor att vara din allierade för oklanderlig look på banan.

Kort sagt, Puma x PTC Crew strumpor är ett måste för alla golfare som vill kombinera komfort, prestanda och stil. Låt inte dina strumpor hålla dig tillbaka längre och välj dessa strumpor av högsta kvalitet. Beställ nu och njut av ett spel utan gränser!

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 859822-01
Färg vit
Färg Vit
Storlek 43/46 - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen