Kjol för kvinnor Puma Bloom

Kjol för kvinnor Puma Bloom

Börjar på: 1 101,84 kr

882,95 kr

-20%
Adoptera en sportig elegans med damkjolen Puma Bloom, designad av det berömda golfmärket Puma. Ett måste för dina rundor på green.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 101,84 kr

882,95 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Kjol för kvinnor Puma Bloom

Damkjolen Puma Bloom är ett måste för alla ivriga golfare. Kjolen tillverkas av det välkända varumärket Puma och kombinerar stil och prestanda för att ta dig till green med stil.

Kjolen Puma Bloom är speciellt utformad för kvinnor och har en feminin, smickrande skärning som framhäver din figur. Det mjuka, stretchiga tyget ger optimal komfort och total rörelsefrihet, så att du kan koncentrera dig på din swing.

Kjolen Puma Bloom har också dryCELL-teknik som transporterar bort fukt så att du håller dig torr och sval under golfrundan. Du behöver inte oroa dig för att svettas, så du kan koncentrera dig helt på ditt spel.

Med sin eleganta, moderna design kan den här kjolen bäras på golfbanan eller ute på stan. Den diskreta logotypen Puma på sidan ger en subtil och elegant stilkänsla.

Kjolen Puma Bloom finns i en rad trendiga färger och passar perfekt till alla dina golfoutfits. Kombinera den med en polotröja eller sporttop från samma märke för en komplett och sofistikerad look.

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren golfare kommer Puma Bloom kjolen att ta dig ut på banan med stil och komfort. Låt inte din golfklädsel sakta ner dig, välj Puma Bloom damkjol och spela med självförtroende och elegans.

Mer information

Varumärke Puma
Tillverkarens SKU 625900-01
Färg rosa
Färg Rose
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1