Elektrisk vagn med sporthandtag Kiffe Golf K5

Elektrisk vagn med sporthandtag Kiffe Golf K5

40 388,70 kr

34 988,19 kr

-13%
Förbättra din golfupplevelse med den elektriska golfvagnen K5 från Kiffe Golf. Kraftfull, enkel att använda och tillgänglig i 12 färger, gör skillnad med denna högkvalitativa, högpresterande vagn.
Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras i 7 eller 9 dagar

Beskrivning

Elektrisk vagn med sporthandtag Kiffe Golf K5

Information om produkten

Kiffe "K 5" elektrisk vagn THE PERFORMER

NYHET: vi levererar nu den nya modellen med läderhandtag som standard. K5 är compatible för fjärrkontroll och servostyrning. Du kan också eftermontera fjärrkontrollen som tillval, utan att skicka vagnen, och utan extra installationskostnader, du ansluter fjärrkontrollen själv Kraftlös styrning tack vare den nya KIFFE-servostyrningen. Servostyrningen installeras antingen före leveransen av den nya lastbilen eller vid ett senare tillfälle på fabriken. Dessutom finns 12 individuella färger tillgängliga som tillval.

Kiffe K5 - INTERPRETÖREN.

K5 kombinerar den kraftfulla tekniken från K3 - elektroniska bromsar på båda sidor och automatisk framkörning på 10/20 meter - med det exklusiva förarassistanssystemet KIFFE K-tron. Detta innebär optimal prestanda på alla underlag och i alla situationer. K5 kör rakt fram i vinkel mot sluttningen utan att stanna kraftigt. Hastigheten anpassas automatiskt till terrängen, både uppför och nedför. Körsäkerhet och komfort PURE.

Särskilda egenskaper:

Körhjälpssystem med lutningskompensation. Med intelligent komfort- och säkerhetsteknik. Exklusiv KIFFE-elektronik för maximal terrängkomfort. Det intelligenta förarassistanssystemet har sensorer som gör att lastbilen kan köra rakt fram, även i vinkel mot en sluttning. Du behöver inte motstyra.

Lutningskompensation Positionssensorn känner av lutande positioner och använder drivningen för att reglera intelligent styrning för rakstabilitet.

Automatisk hastighetsanpassning Automatisk anpassning av truckens hastighet till körhastigheten i uppförs- och nedförsbacke via lutningsvinkelsensorn.

SafeStop SafeStop-funktionen är utformad för att förhindra att trucken tippar över i autonomt körläge (10 m, 20 m och fjärrstyrningsläge).

K5 ser elegant ut och imponerar med sin sportiga design

K5 ser inte bara bra ut, den känns också bra och imponerar med den högakvaliteten på de material som används. Med läderhandtag som standard.

K5 övertygar med sin användarvänlighet . Kan manövreras från alla greppositioner.

K5 är enkel och bekväm att montera och ta bort. Inga avbrutna naglar eller klämda fingertoppar.

K5 ger ett bestående bidrag genom stabilitet och värde. En robust kvalitetsprodukt som du kommer att ha glädje av i många år. 100% tillverkad i Allemagne.

K5 levereras med ett kraftfullt Li-Ion-batteri. Räckvidden är upp till 40 hål i plan terräng och minst 27 hål på mycket topografiska banor. Laddningstiden är bara 3 till 4 timmar.

K5 kan levereras i din individuella färg , med 12 speciallacker som tillval.

K 5-batteriet fästs enkelt och bekvämt direkt på den vertikala ramstången, så att du inte behöver en extra golfbag med batterifack. Lätt att fästa ovanifrån.

Magnetisk kontakt för enkel insättning av batteriet.

K5 Easy Zeising Bag Attachment: Säkerhet för dina händer och ögon. Bagfästet kan användas med bara en hand, så det blir ingen okontrollerad v ridning.

Leveransomfattning, inklusive standard specialutrustning :

  • Li-Ion-batteri ( 25,2 V - 219Wh - 8,7 Ah ) med magnetkontakt
  • Batterihanteringssystem och laddare
  • Elektroniskt och manuellt frihjul
  • Indikator för batterikapacitet
  • Hastighetsminne - farthållaren sparar den senast körda hastigheten (genom att trycka på start/stopp-knappen)
  • Enkel montering av Zeising-väska
  • Mikroprocessorstyrd styrelektronik
  • Automatisk energiåtervinning

Egenskaper Kiffe K5 Golf E-vagn :

  • Integrerad styrenhet
  • Universell väskhållare
  • Elektronisk parkeringsbroms: ja, även på båda motorerna, ingen ensidig lutning, du behöver ALDRIG parkera i vinkel mot en sluttning
  • Lutningssensorer: ja. Lutningskompensation i lutande läge, automatisk hastighetsjustering vid körning uppåt eller nedåt.
  • Motoreffekt: 2 x 90 W
  • Paketstorlek: 73 cm x 66 cm x 16 cm
  • Vagnens vikt: 6,2 kg
  • Hjul vikt: 2,3 kg
  • Batteriets vikt: 1,3 kg
  • Batterikapacitetsindikator (optisk): ja
  • Batterikapacitetsindikator (akustisk): nej
  • Auto advance-funktion: ja, 10 och 20 meter
  • Kompatibilitet med fjärrkontroll: ja
  • Kompatibilitet med servostyrning: ja

Tillgänglig specialutrustning:
paraplyhållare, förlängning av paraplyhållare, scorekortshållare, hybrid scorekortshållare, ramväska, hjulväska, axelskyddskåpor, magnetiskt kontaktskydd,

Maximal komfort. Ansträngning minimum:

Vissa golfare tillbringar mer tid med sin utrustning än med sitt spel. Alla KIFFE-vagnar kan ställas in snabbt och enkelt så att du kan spela helt avslappnat. Vagnarna är klara att användas på nolltid. Du behöver inte slösa tid på den komplicerade sammankopplingen av enskilda delar och du kan enkelt komma åt premier tee.

Hjulen frigörs med en knapptryckning och kan enkelt tas bort för utrymmesbesparande transport. Vagnen kan fällas ihop snabbt och säkert med en handrörelse - det garanterar hållbarhet och sparar mycket tid vid montering och demontering.

Vad gör en lastbil till en KIFFE:

Tillförlitlighet och maximal kör- och manöverkomfort. Tysta motorer, särskilt kraftfulla batterier och användarvänlighet gör KIFFE till en tillgång för alla golfare. I drivningen säkerställer tysta motorer och särskilt kraftfulla batterier kraft från premier tee till den sista putten.

När det gäller hanteringen kan alla KIFFE-vagnar snabbt och enkelt ställas upp och fällas ner. Alla anslutningsdelar är säkra och stabila. Styrenheten är enkel att använda och självförklarande. Styret kan justeras på millimetern, batteriet kan anslutas på nolltid tack vare den magnetiska kontakten och hjulen kan tas av och sättas på med en knapptryckning. Kort sagt: komfort.

- Överskådlig, enkel manöverenhet utan dubbelbeläggning av funktionstangenter.
- Väskhållare med fästpunkter för att fästa väskan upptill/nedtill med resårband.
- Höjdjusterbart styre med räfflad skruv för individuell finjustering - Praktiskt batterifäste på styrets undersida - Praktiskt magnetuttag för säker ultra-rapide batterianslutning - Säker klickfäste med en knapptryckning för enkel montering av GRP-hjulen med stötdämpande EVA-band.

Kraft till sista putten.
KIFFE är känd för sina nästan legendariska kraftfulla trummor. Standardbanan med 27 hål är en barnlek, liksom den platta banan med 36 hål utan laddning. Laddningstid 3-4 timmar.

Varje KIFFE-vagn är en kvalitetsprodukt "Made in Germany" - handgjord i Bensheim på Bergstrasse. Dessutom är alla E-modeller utrustade med unika tekniska egenskaper som gör dem ojämförligt kraftfulla och samtidigt extremt enkla att använda. Kraftfullare lastbilar hittar du inte på någon fairway webbplats i världen.

Elektriska lastbilar - KIFFE-teknik gör skillnaden:

KIFFE har en lång tradition inom gaffeltruckskonstruktion: Som den äldsta tillverkaren av elektriska gaffeltruckar på Allemagne behärskar vi hela utbudet av tekniskt förstklassiga gaffeltruckar med eldrift. Varje högteknologisk modell uppfyller de högsta kraven på kvalitet och användarvänlighet. Du kommer att uppleva skillnaden ute på fältet - eftersom du inte ens kommer att märka en KIFFE-truck på din rutt tack vare dess sofistikerade teknik.

  • Batterikapacitetsindikatorn visar laddningsstatus för det kraftfulla batteriet.
  • Elektroniskt frihjulsläge kopplar bort drivningen - för bekväm manövrering i körriktningen.
  • Start- och stoppknapp
  • Intelligent farthållare för steglös acceleration eller retardation.

Mer information

Varumärke Kiffe Golf
Tillverkarens SKU 5005-040-01-303V
Färg svart
Färg Svart
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen