Polo Under Armour à manches longues performance textured

Polo Under Armour à manches longues performance textured

Börjar på: 720,31 kr

638,92 kr

-11%
Oslagbar prestanda och stil med Under Armour långärmad texturerad polotröja för din nästa golfrunda.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 720,31 kr

638,92 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Polo Under Armour à manches longues performance textured

Polotröjan Under Armour à manches longues performance textured är ett måste för alla golfentusiaster. Med sin eleganta design och prestanda på toppnivå är den det perfekta valet för en sportig look på banan.

Denna polotröja tillverkas av det kända varumärket Under Armour och är utformad för att uppfylla kraven hos de mest krävande golfspelarna. Det högpresterande tyget är utformat för att transportera bort svett och hålla dig torr under hela rundan. Så att du kan vara bekväm och koncentrera dig på dina slag utan att störas av fukt.

Polotröjan har också en unik struktur som inte bara ger en touch av stil, utan också ger extra andningsförmåga för att hålla dig sval och bekväm under de hetaste dagarna på banan.

Med sina långa ärmar är denna polo perfekt för svalare dagar eller för att skydda dig från solen under dina utomhusspel. Dessutom ger den smala passformen och den moderna V-ringningen en sofistikerad touch till din golfklädsel.

Oavsett om du är en erfaren golfare eller nybörjare är polotröjan Under Armour à manches longues performance textured ett mångsidigt och pålitligt val för alla dina golfaktiviteter. Så lägg till den i din golfgarderob idag.

Mer information

Varumärke Under Armour
Tillverkarens SKU 1361610-001
Färg svart/mörkgrå
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Lång ärm