Spiklösa golfskor Ecco Biom H4 Boa

Spiklösa golfskor Ecco Biom H4 Boa

Börjar på: 2 803,58 kr

2 242,86 kr

-20%
Känn komforten och prestandan hos Ecco Biom H4 Boa golfskor, som kombinerar elegans, teknik och stabilitet för ett spel utan gränser.

Slut i lager

Beskrivning

Spiklösa golfskor Ecco Biom H4 Boa

Snyggare, sportigare och yngre - den uppgraderadeECCO M GOLF BIOM H4 har en fräsch, minimalistisk design som perfekt matchar innovativ komfort och prestanda. Uppdateringen inkluderar den avancerade BOA® Li2-ratten, som kan roteras i båda riktningarna så att du snabbt kan lossa eller dra åt för en exakt, mikrojusterbar passform. Den här hybridskon för män drivs av BIOM NATURAL MOTION-teknik och är tillverkad av ECCO läder som ger hållbarhet och stil, medan GORE-TEX vattentät teknik håller din fot torr i våta förhållanden. Yttersulan ECCO MTN GRIP ger stabilitet, dragkraft och rotationsstöd genom tre olika sektioner medan mellansulan i PU med TPU-inlägg på varje sida håller foten stadigt på plats och ger stabilitet.

Tillverkad av slitstarkt ECCO läder med 100 % vattentätt skydd GORE-TEX håller fötterna torra
BIOM® NATURAL MOTION-teknik för dig närmare marken med en anatomisk form
MTN GRIP yttersula ECCO ger stabilitet, grepp och rotationsstöd genom tre olika sektioner
INVISIBLE X-TENSA TECHNOLOGY kopplar ihop sulan med snörningen via en inre förstärkning för bättre stabilitet
FLUIDFORM-teknik för en lättviktssula, flexibel och bekväm, med en Ortholite-innersula som andas, kan tas ut och tvättas
BOA Fit System Li2 kan vridas i båda riktningarna för en exakt mikrojusterbar passform och är utformad för att fungera under alla förhållanden.

Mer information

Varumärke Ecco
Tillverkarens SKU 108504-60567
Färg svart/grön/vit
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Utan spikar